Hallo!

Wij zijn Sense Mobile

Over ons team

Onze specialisten hebben gezamenlijk al jaren ervaring in en rond de telecom industrie met raakvlakken naar de verkoop van mobiele abonnementen, elektronica reparatie en het geven van advies op gebied van telecom en elektronica apparatuur. Juist vanwege deze opgedane is ons team gewend te luisteren naar de wensen van de klanten en kunnen wij adviezen en diensten hier op aan te passen. Met een warme, sociale, humorvolle en directe benadering proberen wij niet de zoveelste telecom verkoper te zijn. De beste prestaties leveren onze teamleden wanneer wij klanten in nood en/of met dringende vragen per direct van hulp of informatie moeten voorzien. Eén van onze beste kwaliteiten is dat wij circa 90% van alle aanvragen binnen scope en budget weten te behouden. Deze cijfers halen wij vanwege ons tweezijdige karakter (Klantgericht & oplossingsgericht) Vanwege die raakvlakken zijn de medewerkers van Sense Mobile een groot voorstander van communicatie en openheid tussen alle belanghebbenden en zijn wij in staat door onze onderhandelingsvaardigheden de scherpste prijzen te rekenen en zo de kosten voor u als klant onder controle te houden.

TEVREDEN KLANTEN

GEADVISEERDE KLANTEN

SMARTPHONE REPARATIES

TABLET REPARATIES

Vaardigheden

Telecom advies 85%
Smartphone reparatie 95%
Tablet reparatie 95%

De bovenstaande gegevens zijn gebaseerd op diverse competentie testen. Na vele trainingen en door continue bijscholing mogen onze teamleden zich met recht een telecom professional noemen

“Wat was ik blij toen ik zag dat we een reparatiecentrum in ons dorp hadden en wat kwam hij goed uit toen ik mijn telefoon tijdens de kermis had laten vallen. Gelijk langs de winkel gelopen en de eigenaar Sekander hielp me direct! Binnen 30 minuten stond ik weer buiten met een gerepareerd toestel! Zeker een aanrader! Succes in het dorp!”

– MICHAEL CORDES
Apple iPhone 6

“Toen ik uit de auto stapte viel mijn telefoon uit mijn zak, gevolg: scherm gebarsten en onleesbaar en niet meer bereikbaar voor mijn klanten. Ik was voor zaken in de Bollenstreek en de klaar terwijl u wacht service was een uitkomst! Dank voor de goede service en de snelle dienstverlening.”

– FRANS HEEMSKERK
Samsung Galaxy S6

“Mijn telefoon was van de trap gevallen en ik was bang dat hij niet meer te repareren viel. Het scherm was kapot, de connector was kapot, het frame en de home knop waren kapot máár hij kon gemaakt worden! Er moesten wat onderdelen besteld worden maar uiteindelijk na 3 dagen had ik weer een goedwerkende telefoon! Hij is als nieuw! Bedankt!”

– FRANNY DUIVENBODE
Apple iPhone 5s

Wilt u gebruik maken van de expertise van onze medewerkers? Neem contact met ons op!